Zaštita privatnosti podataka o ličnosti

Da bismo uspešno obradili vaše zahteve, potrebno nam je vaše ime, prezime, e-mail i broj telefona. Pomoću ovih podataka moći ćemo da isporučimo željenu robu, kao i da vas obavestimo o trenutnom statusu zahteva. U naše ime, obavezujemo se da ćemo zaštititi privatnost svih naših klijenata. Prikupljamo samo neophodne, osnovne korisničke podatke i informacije potrebne za rad i informisanje korisnika u skladu sa dobrom poslovnom praksom i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Klijentima dajemo izbor, uključujući i mogućnost da odluče da li žele ili ne žele da budu izbrisani sa liste biltena. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima koji rade na obrađivanju vaših zahteva. Svi administratori zimkom.com su odgovorni za poštovanje politike privatnosti. Obavezujemo se da nećemo koristiti prikupljene podatke za bilo koju drugu svrhu. P

Zimkom.com koristi kolačiće kako bi vam pomogao da prilagodite korišćenje interneta vašim potrebama. Kolačić je tekstualna datoteka koju veb server postavlja na vaš hard disk. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili za slanje virusa na vaš računar. Kolačići su dodeljeni vama i samo ih veb server može čitati i to samo sa domena sa kojeg su poslati. Jedan od glavnih ciljeva kolačića je pružanje pogodnosti koje će vam uštedeti vreme.

Prihvatanje uslova korišćenja i saglasnost za promenu uslova

Korišćenje naših usluga podrazumeva pristanak korisnika na USLOVE KORIŠĆENJA .Zimkom se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve izmene Uslova korišćenja postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovom Zimkom veb sajtu.
Search