Uslovi korišćenja

Osnovne odredbe

Poštovani korisnici, molimo Vas da pažljivo pročitate sledeće uslove pre korišćenja Zimkom internet stranice. Svaka poseta našem sajtu, podrazumeva čitanje uslova korišćenja i u potpunosti slaganje sa njima. Ukoliko se ispostave neprihvatljivi, nemojte koristiti ovu prezentaciju. Dobrodošli na zimkom.com.  Korišćenjem bilo kog dela naše internet stranice, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju upotrebu sadržaja ovog portala u potpunosti i na sopstveni rizik.
Zimkom.com ima autorska prava na sav sadržaj web stranica. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Zimkom može da promeni uslove korišćenja. Povremeno prelistavajte ovu stranicu da biste videli Uslove korišćenja koje su trenutno na snazi jer su obavezujući za vas. Određene odredbe ovih uslova mogu biti zamenjene i to izričito navedenim pravnim obaveštenjima i uslovima. Svaka promena uslova korišćenja će uvek biti naznačena na ovoj stranici.

Personalne informacije korisnika

Lični podaci koje prosledite Zimkom.com veb sajtu se koriste u svrhu dobijanja informacija za porudžbinu ili usluge, i biće tretirane u skladu sa pravilima naše politike privatnosti. Zabranjeno je slanje bilo kog nezakonitog, uvredljivog, klevetničkog ili drugog materijala koji nije u skladu sa bilo kojim zakonom za ovu veb adresu. Zimkom ne želi da prima poverljive ili druge informacije koje ne mogu biti slobodno dostupne. Sve informacije ili druge komunikacije koje pošaljete na ovu adresu neće se smatrati povjerljivima i onima koji se ne mogu slobodno ponovno koristiti.Ova grupa podataka ne uključuje vaše lične podatke. U skladu sa našom politikom privatnosti, mi ih koristimo samo za internu upotrebu, ne otkrivamo ili prosleđujemo trećim stranama, ali ih koristimo isključivo u svrhu obrade vaših porudžbina.
Zakon o elektronskoj trgovini 
Celokupan tekst zakona o elektronskoj trgovini možete preuzeti u PDF formatu na sledećoj stranici: ZAKON
Search